Configurators

Configurators

Wandgoot configurator

Creëer eenvoudig je eigen wandgootsysteem met toebehoren

Kies de gewenste uitvoering, kleur, afmeting en het aantal wandgoten en toebehoren dat u nodig heeft. Wij geven u een overzicht van alle benodigde referentienummers met prijzen. Bovendien krijgt u een overzicht van bijbehorende afbeelding, documentatie en video’s. Voor de stalen wandgoten in speciale kleuren, worden ook de eventuele toeslagen weergegeven.


P31 kabelgoot configurator

Creëer eenvoudig je eigen kabelgootsysteem met toebehoren

Kies de gewenste uitvoering, breedtemaat, ophangsysteem en hulpstukken. Voeg de gewenste aantallen toe en wij geven u een compleet overzicht van alle benodigde materialen inclusief toebehoren. Daarna kunt u heel eenvoudig de materiaalstaat exporteren naar Excel of PDF.


Videoparlofonie Calculator

Maak indicatieve offertes met een aantal clicks

U gebruikt onze Videoparlofonie calculator en maakt een indicatieve offerte binnen een aantal clicks, inclusief technische specificaties, stuklijst en visualisatie van de installatie.


ZMC Calculator

Zucchini Railkoker modulair concept calculatietool

Door het invullen van een aantal parameters, zoals het type railkoker de opbouw en de leidinglengte, kan met deze calculatietool eenvoudig een berekening worden gemaakt van de uitvoering van een tracé met railkoker.

Spanningsverlies Calculator

Voor het bepalen van de juiste railkoker is het berekenen van het spanningsverlies essentieel. Deze is afhankelijk van de lengte van de lijn, de bedrijfsstroom, de nominale spanning en type railkoker. Met deze calculator kunt u het spanningsverlies van uw railkokertracé eenvoudig berekenen.